Motionister

Motionister

Motionsafdelingen under SG Atletik er et sted, hvor alle kan mødes til en hyggelig løbetur. Her er plads til løbere på alle niveauer uanset om man ønsker at løbe hurtigere, længere eller blot trænger til at blive rørt sammen med andre. Vi har også et gåhold som går omkring 5-7 km mens der løbes i de andre grupper.

Afdelingen har mellem 75 og 100 motionister, som løber sammen i forskellige grupper alt efter lyst og form. Vi deltager i forskellige motionsløb rundt i landet. Nogle medlemmer vælger at stille op i forskellige mesterskabsløb i veteranklasser, men det afhænger selvfølgelig af, hvor langt man ønsker at komme med sin motionstræning.

Vi træner på følgende tidspunkter:

Sommertræning fra 1. april på Høje Bøge Stadion tirsdag og torsdag kl. 18.00

Vintertræning fra 1. oktober i SG-Huset tirsdag og torsdag kl. 18.00

Vi løber distancer fra 6 km til 15 km alt efter hvilket hold man løber med. Vi har flere løbehold lige fra 7.00 pr. km til 4.45 pr. km.

Tirsdagstræningen er intervaltræningen for dem som har lyst til det. De trænere klubben har uddannet sørger for at der er en plan for intervaltræning til hver tirsdag. Se eksempel på plan her. Man kan også vælge at løbe en almindelig tur den aften.

Torsdagstræningen består i enten tempopas tur eller almindelig løbetur på mellem 8-15 km alt efter hvilken gruppe man løber med. Udover de to træningsgange løber vi også ind i mellem om søndagen som er en lang tur på 15-25 km og altid i roligt tempo afpasset den gruppe man normalt løber i..

Vi bruger også tid på at være sammen omkring løb på andre måder end den ugentlige træning. Vi har månedlig klubaften, hvor vi indimellem har foredrag på programmet. Vi tager ind i mellem på endagsture f.eks. til Ærø og løber. Vi har årligt en fælles klubtur, hvor vi deltager i motionsløb på forskellige distancer alt efter niveau og form.

Motionsafdelingen er også primus motor i de forskellige motionsløb, som SG arrangerer eller er medarrangør af. Medlemmerne i afdelingen bakker altid flot op bag disse arrangementer, som er med til at give et økonomisk grundlag til at holde et lavt kontingent og give tilskud til motionsløb, klubture etc.

Du kan på linket her se et uddrag af nogle af vores - løbsruter.

Vi glæder os til at se dig - kontakt Tine (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), hvis du savner information forud for at du møder os på en træningsdag.