Motionister

Motionister

 

Motionsafdelingen under SG Atletik er et sted, hvor alle kan mødes til en hyggelig løbetur med gode kammerater. Vi jagter ikke absolut hurtige tider men forsøger med os selv at få det optimale ud af den træning, man har lyst til.
Afdelingen har mellem 75 og 100 motionister, som løber sammen i forskellige grupper alt efter lyst og evne. Vi deltager i forskellige motionsløb rundt i landet. Nogle medlemmer vælger at stille op i forskellige mesterskabløb i veteranklasser, men det afhænger selvfølgelig af, hvor langt man ønsker at komme med sin motionstræning.

Vi træner på følgende tidspunkter:

Sommetræning på Høje Bøge Stadion tirsdag og torsdag kl. 18.00

Vintertræning fra SG-Huset tirsdag og torsdag kl. 18.00 

Hvis man ønsker at supplere sin motionsløbetræning med lidt styrketræning er de mulighed for at benytte SG-Huset's motionsrum i bestemte tidsrum - læs nærmere under træningstider.

Vi i motionsafdelingen foretager os mange spændende ting for at styrke det sociale samvær. Som eksempel kan nævnes

  • Klubaftener
  • Klubture
  • Juleløb
  • Fælles transport til løb

Motionsafdelingen er også primus motor i de forskellige motionsløb, som SG arrangerer eller er medarrangør af. Medlemmerne i afdelingen bakker altid flot op bag disse arrangementer, som er med til at give et økonomisk grundlag til at holde et lavt kontingent og give tilskud til motionsløb, klubture etc.

For den mere nøjagtige motionsløber er der mulighed for at se forskellige opmålte ruter på siden - løbsruter.

EN GOD MOTIONSLØBETUR ER VEJEN TIL ET GODT HELBRED !!!